Descriere: Cașcavalul ras de tip Pecorino se obține doar din cașcaval Pecorino Extra-Duro cu maturitate de 36 luni +.
Această brânză este preparată cu lapte de oaie crud, procesată în 24 de ore de la muls și este ușor condimentată la gust. Pecorino condimentat este o brânză care derivă din prelucrarea și îmbătrânirea laptelui de oaie. Este un tip de brânză maturată timp de sau 36 de luni. Pecorino păstrează toate aromele din ierburi de primăvara și pășuni. Îmbătrânirea, are loc într-un mediu umed, unde brânza se maturizează pe o perioadă de la 30 zile pîna la 36 luni +, datorită mediului, creează un gust învăluitor.Pecorino maturat are o culoare galbenă / galben pai și, datorită stagionării lui aroma este îmbunătățită și capătă note picante.
Pe gust: Laptele de oaie, în această mică capodoperă, iese în evidență cu toate caracteristicile lui. Gustul este decisiv, iar aroma este persistentă. Este o brânză grasă, făcută manual după metode artizanale. Pentru a vă bucura cel mai bine de acest tip de pecorino este recomandabil să îl aduceți la temperatura camerei ( să îl lăsați din frigider cel puțin 30-40 de minute)ca și orce alt tip de cașcaval
Împerecheri: Aroma intensă a acestui pecorino se potrivește bine cu mezelurile, ca aperitiv. În plus, pecorino îmbătrânit este adesea folosit la prepararea cîtorva feluri de mâncare gustoase, cum ar fi Carbonara. În plus, aromele de pecorino îmbătrânit sunt îmbunătățite atunci când sunt combinate cu miere, gemuri și marmelate și nu în ultimul rînd cu Un vin de o culoare roșie rubiniu care tinde spre granat și cu un parfum intens de violet se combină perfet .Aroma catifelată, aristocratică, uscată și sărată va da echilibrul potrivit în gură acestui cașcaval , sporind aroma și gustul acestuia.
Cum se păstreează: PĂSTRAȚI-l în frigider, în partea inferioară, înfășurat în hârtie de bucătărie.Nu vă faceți griji dacă începe să se formeze mucegai pe tăietură sau crustă pe măsură ce trec zilele. Brânza este complet naturală și fără conservanți.Vă reamintesc că produsul este întreg lucrat și ambalat manual este un produs artizanal astfel încât pot exista mici diferențe în greutatea ambalajelor individuale. temperatura de la 2°C pînă la 4°C şi umiditatea relativă a aerului 80 %.
Ingrediente: lapte de oi crud, cheag, sare de uz alimentar, grăsimi 40 %
-
Declaraţia nutrițională pentru 100 g CR* pentru 100 g Valoare energetică 1086kJ/262kcal 4% grăsimi 22 g 2,9% din care acizi grași saturați 16g 6% glucide 1,0 g 0,65% din care zaharuri 0,7 g 1,9% proteine 15 g 28% sare** 2,2 g 0,58%
Reviews
There are no reviews yet.