Istoria noastră

Suntem o afacere mică și producem câteva tipuri de cașcavaluri artizanale din lapte de oaie, lapte de vaci și de capre.

Istoria Sălașul Baciului începe de la întoarcerea acasă după mulți ani munciți peste hotarele țării – pentru a întemia propria afacere.

Fiind peste hotare soțul a lucrat în domeniul lactatelor, mai exact la fabricarea cașcavalurilor. Astfel am decis că în țara natală din investițiile proprii – să muncim în domeniul producerii cașcavalurilor după tehnologii italiene. 

Am adus în țara un produs artizanal natural, sănătos și de calitate care  trebuie însă să fie tangibil și  recunoscut, astfel încit gustul cașcavalului natural consumatorul îl va alege și îi va acorda prioritate față de derivatele industriale care tind să le imite.

Producem 3 tipuri de cașcaval!

Pecorino
Caprino
Caciotta
Ricotta

Laptele de oaie îl colectăm de la stâna de oi, iar cel de vacă de la mănăstirea Chistoleni din sat ,laptele de capră este și el colectat de la o fermă din sat.

Sortimentul include brânzeturi tari, semiduri și moi, toate cu o aromă caracteristică capabilă să cucerească. Preferați o aromă delicată sau o aromă intensă și picantă? Pentru voi rămîne alegerea! Sălașul Baciului este o afacere de familie ,de producere a cașcavalurilor după tehnologia italiană, o călătorie în lumea brînzeturilor ,în căutare de gusturi și arome .Lapte, cheag,sare – trei ingrediente le dau viață acestor brânzeturi artizanale.

Brânzeturile noastre sunt fabricate din lapte 100% crud fără aditivi artificiali și OMG-uri.

 

Recenzii

Ce zic clienții noștri
5/5
Cașcavaluri extraordinare pline de caracter și gust excepțional. Ador pecorino proaspăt sau caciotta lor, dar cașcavalurile maturate sunt cu adevarat superbe.
Sergiu Țurcanu
5/5
Cele mai bune cașcavaluri moldovenești.
Natalia Stelea
Shopping Cart