Istoria Sălașul Baciului începe de la   întoarcerea acasa după mulți ani munciți
peste hotarele țării – pentru a întemia propria afecere. Fiind peste hotare soțul a
lucrat în domeniul lactatelor, mai precis la fabricarea cașcavalurilor.Astfel am
decis că în țara natală din investițiile proprii – să muncim în domeniul producerii
cașcavalurilor după tehnologii italiene. Fiind o afacere mică producem cîteva
tipuri de cașcavaluri artizanale  din lapte de oaie  lapte de vaci si de capre .Am
adus în țara un produs artizanal natural , sănătos și de calitate care  trebuie însă să
fie tangibilă și  recunoscută,astfel încit gustul cașcavalului natural consumatorul
îl va alege și îă va acorda prioritate  față de derivatele industriale care tind să le
imite. Fiind o afacere mică producem 3 tipuri de cașcaval din lapte de oaie și lapte
de vacă , lapte de capre. Laptele de oaie îl colectăm de la stâna de oi, iar cel de
vacă de la mănăstirea Chistoleni din sat ,laptele de capră este și el colectat de la o
fermă din sat. Brânzeturile noastre sunt fabricate din lapte 100% crud fără aditivi
artificiali și OMG-uri. Sortimentul include brânzeturi tari, semiduri și moi, toate
cu o aromă caracteristică capabilă să cucerească. Preferați o aromă delicată sau o
aromă intensă și picantă? Pentru voi rămîne alegerea! Sălașul Baciului este o
afacere de familie ,de producere a cașcavalurilor după tehnologia italiană, o
călătorie în lumea brînzeturilor ,în căutare de gusturi și arome .Lapte, cheag,sare –
trei ingrediente le dau viață acestor brînzeturi artizanale.


Produsele sunt fabricate în MOLDOVA în zona rurală s.Sadaclia r-nul
Basarabeasca str.Fîntînilor 10.