De ce sa alegi cașcavalul de capra ,,Caprino”?

Din ce în ce mai mulți oameni aleg să consume lapte și brânză de capră, dar dincolo de gust, care sunt beneficiile pe care le putem avea introducându-le în alimentația noastră? 1. Digestibilitate și ușurință Știm că brânza de capră este mai slabă și mai digerabilă decât alte brânzeturi, dar să încercăm să înțelegem împreună […]

Diaspora Invest // Dorina Baciu și Valeriu Motroi

După mai bine de un deceniu petrecut în Italia, soții Dorina Baciu și Valeriu Motroi s-au întors acasă în anul 2015. Având o bogată experiență în fabricarea cașcavalurilor și o pasiune pentru calitate și inovație, Dorina și Valeriu au hotărât să aducă un suflu nou în producția de cașcavaluri artizanale în Republica Moldova prin inițierea

Salasul Baciului: Tradizione Italiana, Cuore Moldavo

Salasul Baciului: Tradizione Italiana, Cuore Moldavo – așa este descrisă producerea noastră în presa specializată din Italia. Tradiții italiene cu inimă moldovenească deci. În perioada 16-19 mai 2024 participăm în cadrul expoziției Food and Drinks 2024 Chișinau, secțiunea Regatul Gustului de la Moldexpo, unde avem un stand de prezentare. Articolul în italiană îl găsiți aici

Cîteva motive pentru a degusta Pecorino

Nu cunoști ce este un Pecorino? Descoperă împreună cu noi 8 motive pentru care merită să încerci un cașcaval de tip Pecorino! 1. Pecorino are o aromă excelentă Laptele de oaie are o aromă și un gust inconfundabil. Are mai mult corp decât laptele de vacă și este dulce și cremos pe palat. Ar putea

Shopping Cart