Descriere Această brânză făcută exclusiv cu lapte de oaie și cu boabe de piper negru. Tocmai datorită faptului că boabele de piper sunt amestecate cu brânza care, transmite o aromă delicată de piper pasta este netedă, de culoare paie palidă , are găuri mici împrăștiate neregulat Perioada de maturare conferă pecorino-ului o aromă foarte intensă. Gustul: Picante sunt doar boabele de piper, dar nu excesiv , în gură este ușor cocoloaș și moderat solubil și are o bună persistență cu un gust puternic pentru un contrast dulce și picant.
Împerecheri Perfect pentru aperitive ,mâncat singur sau cu miere deasupra. Încercați-l ras pe paste, consumând un vin roșu Cum se păstrează: Păstrați-l în frigider, în partea inferioară, înfășurat în hârtie de bucătărie într-un loc răcoros și uscat. Evitați expunerea directă la surse de lumină sau căldură. Odată ce pachetul a fost deschis, se recomandă păstrarea la frigider, temperatura de la 2°C pînă la 4°C şi umiditatea relativă a aerului 80 % Ingrediente lapte crud de oi,cheag,sare,piper negru boabe grăsimi 40 % .
Declaraţia nutrițională | pentru 100 g | CR* pentru 100 g |
Valoare energetică | 1086kJ/262kcal | 4% |
grăsimi | 22 g | 2,9% |
din care acizi grași saturați | 16g | 6% |
glucide | 1,0 g | 0,65% |
din care zaharuri | 0,7 g | 1,9% |
proteine | 15 g | 28% |
sare** | 2,2 g | 0,58% |
Reviews
There are no reviews yet.