Descriere Această brânză făcută exclusiv cu lapte de oaie crud. În timpul procesării cașului, nucile sunt introduse în bucăți și amestecate manual. Tehnica unică de prelucrare este secretul care contribuie la obținerea acestei brânze atât de diferite de toate celelalte brânzeturi aromate . Formă compactă, de culoare albicioasă, ușor chihlimbar lângă coajă, vizibilă clar pe toată suprafața brânzei.
Gustul Gustul său moale și dulce îl face o brânză excelentă , în gură este nodulos și moderat solubil, cu o bună persistență care devine mai intens puternică odată cu maturarea
Împerecheri Excelent în salate sau cu gem .Este ideal atât pentru a fi folosit într-o farfurie cu cașcavaluri ca aperitiv, ca fel principal sau pentru a fi topit în preparate gastronomice. Încercați-l atât cu muștar de fructe, cât și de legume, plăcut asociat cu miere de salcâm și castan.Pentru a savura toată aroma sa, este recomandabil să beți vin roșu cu o structură bună.
Cum se păstrează: PĂSTRAȚI-l în frigider, în partea inferioară, înfășurat în hârtie de bucătărie într-un loc răcoros și uscat. Evitați expunerea directă la surse de lumină sau căldură. Odată ce pachetul a fost deschis, se recomandă păstrarea la frigider, temperatura de la 2°C pînă la 4°C şi umiditatea relativă a aerului 80 %.
Ingrediente lapte crud de oi,cheag,sare,miez de nucă, grăsimi 40 %
-
Declaraţia nutrițională pentru 100 g CR* pentru 100 g Valoare energetică 1086kJ/262kcal 4% grăsimi 22 g 2,9% din care acizi grași saturați 16g 6% glucide 1,0 g 0,65% din care zaharuri 0,7 g 1,9% proteine 15 g 28% sare** 2,2 g 0,58%
.
Reviews
There are no reviews yet.