Descriere: Caciotta brânză făcută cu lapte de vacă crud, coaja este moale, elastică, de culoare albă pasta este umedă, iar gustul este dulce pină la vîrsta de (30 zile la 6 luni), .Coaja, comestibilă, se schimbă de la o culoare galben paie la galben auriu odată cu procesul de îmbătrânire, coaja este destul de dură, uscată, de culoare pai, având tendința până la maro, pasta este destul de dură, grasă, de culoare paie cu găuri fine, distribuită neregulat și aroma devine ușor sărată și picantă.
Gust: Gustul inițial dulce. Pe măsură ce se maturizează, apar note picante și aroma devine mai intensă.
Împerecheri: brânza „caciotta”, care se consumă însoțită de salate proaspete. Se potrivește bine cu vinurile albe uscate, cu un conținut scăzut de alcool și ușor aromat (când nu este foarte îmbătrânit), pe de altă parte, atunci când este suficient de condimentată, sunt necesare vinuri albe sau roșii cu un corp bun, destul de calde, chiar ușor aromate.
Cum se păstrează: PĂSTRAȚI-l în frigider, în partea inferioară, înfășurat în hârtie de bucătărie.Nu vă faceți griji dacă începe să se formeze mucegai pe tăietură sau crustă pe măsură ce trec zilele. Brânza este complet naturală și fără conservanți.Vă reamintesc că produsul este întreg lucrat și ambalat manual este un produs artizanal astfel încât pot exista mici diferențe în greutatea ambalajelor individuale. temperatura de la 2°C pînă la 4°C şi umiditatea relativă a aerului 80 %.
Ingrediente: lapte crud de vaci , cheag, sare, grăsimi 40%
-
Declaraţia nutrițională pentru 100 g CR* pentru 100 g Valoare energetică 1051kJ/252 kcal 13% grăsimi 17,6 g 25% din care acizi grași saturați 11,3 g 56,5% glucide 1,5 g 0,58% din care zaharuri 1,5 g 1,7% proteine 22 g 44% sare** 2 g 33%
Reviews
There are no reviews yet.