Caracteristici:. Formele alese de o calitate impecabilă sunt scufundate în vinul roșu pe o perioadă minimă 30 zile apoi sunt extrase din vin și supuse uscării maturându-se în continuare , în încăperi adecvată la o temperatură constantă până se formează coaja înainte de a fi trimise pentru consum .Coaja exterioară roșu închis. Ca conservant natural folosim vinul produs de noi de pe terenurile proprii . Pasta este compactă, iar culoarea poate varia între galben pal și galben.
Examenul olfactiv Aroma intensă cu senzații de furaje verzi, percepția notelor vinului roșu .
Examinarea gustului Pasta este compactă și se sfărâmă în gură, este dulce și uleioasă, cu o notă de aciditate. Pastele sunt îmbogățite de parfumul vinului.
Împerecheri Brânză pecorino beată ca aperitiv sau ca o completare elegantă a unei salate această brânză își îmbunătățește caracteristicile cu un pahar de vin.
Cum se păstrează: PĂSTRAȚI-l în frigider, în partea inferioară, înfășurat în hârtie de bucătărie.Nu vă faceți griji dacă începe să se formeze mucegai pe tăietură sau crustă pe măsură ce trec zilele. Brânza este complet naturală și fără conservanți.Vă reamintesc că produsul este întreg lucrat și ambalat manual este un produs artizanal astfel încât pot exista mici diferențe în greutatea ambalajelor individuale. Temperatura de la 2°C pînă la 4°C şi umiditatea relativă a aerului 80 %.
Ingrediente: lapte de oi crud, cheag , sare de uz alimentar,vin, grăsimi 40 %
-
Declaraţia nutrițională pentru 100 g CR* pentru 100 g Valoare energetică 1086kJ/262kcal 4% grăsimi 22 g 2,9% din care acizi grași saturați 16g 6% glucide 1,0 g 0,65% din care zaharuri 0,7 g 1,9% proteine 15 g 28% sare** 2,2 g 0,58%
Reviews
There are no reviews yet.