Descriere: De formă circulară, acoperită cu mucegai alb, caprino alb are pasta este de culoare albă, cremoasă, având tendința să se estompeze sub coaja. Crustă absolut comestibilă! Într-adevăr, vă sfătuim cu tărie să scoateți și să vă bucurați de el.
Pe gust: Cu note lactice în partea centrală, cea mai cremoasă și cu o aromă mai decisivă, cu un postgust de tufă (datorită penicillium candidum al crustei). Amestecul ideal este creat consumând brânza împreună cu coaja împreună. Amestecul perfect de cremos și aromat.
Împerecheri: Fiind o brânză proaspătă, o recomandăm în combinație cu un vin proaspăt, nu prea tare și uscat.
Ingrediente: LAPTE crud de capră,mucegai alb, cheag , sare,grăsimi 40%
Cum se păstrează: PĂSTRAȚI-l în frigider, în partea inferioară, înfășurat în hârtie de bucătărie.Nu vă faceți griji dacă începe să se formeze mucegai pe tăietură sau crustă pe măsură ce trec zilele. Brânza este complet naturală și fără conservanți.Vă reamintesc că produsul este întreg lucrat și ambalat manual este un produs artizanal astfel încât pot exista mici diferențe în greutatea ambalajelor individuale. Temperatura de la 2°C pînă la 4°C şi umiditatea relativă a aerului 80 %.
Zona de productie zona rurală s.Sadaclia Basarabasca Moldova
Recenzii
Nu există recenzii până acum.