Descriere Pasta granulată, ce se topește în gură , lasă un postgust delicat picant datorită condimentului lung și gospodar. Pecorino de oaie vechi provine doar din laptele de oaie crud de primăvară. Acest lucru permite îmbătrânirea pentru a spori aromele unui lapte născut datorită pășunilor de iarbă proaspătă și flori sălbatice . Crusta, tare, grasă , comestibilă se formează datorită masărei formelor cu apă și sare . Acest lucru permite ca forma să nu se usuce prea mult și să păstreze umiditatea necesară în interior pentru a face pasta să se topească.
Pe gust: Laptele de oaie, în această mică capodoperă, ies în cu evidență toate caracteristicile lui.
Împerecheri: De savurat în fulgi însoțiți de un pahar de vin roșu îmbătrânit care, cu corpul său, netezește moștenirea aromatică a brânzei.
Cum se păstrează: Păstrați-l în frigider, în partea inferioară, înfășurat în hârtie de bucătărie.Nu vă faceți griji dacă începe să se formeze mucegai pe tăietură sau crustă pe măsură ce trec zilele. Brânza este complet naturală și fără conservanți.Vă reamintesc că produsul este întreg lucrat și ambalat manual este un produs artizanal astfel încât pot exista mici diferențe în greutatea ambalajelor individuale. temperatura de la 2°C pînă la 4°C şi umiditatea relativă a aerului 80 %. Ingrediente: lapte de oi crud, cheag , sare de uz alimentar, grăsimi 40 %
-
Declaraţia nutrițională pentru 100 g CR* pentru 100 g Valoare energetică 1086kJ/262kcal 4% grăsimi 22 g 2,9% din care acizi grași saturați 16g 6% glucide 1,0 g 0,65% din care zaharuri 0,7 g 1,9% proteine 15 g 28% sare** 2,2 g 0,58%
Zona de productie zona rurală s.Sadaclia Basarabasca Moldova
Reviews
There are no reviews yet.