Descriere: De formă circulară, acoperită cu un cărbune alimentar vegetal , caprino negru are pasta de culoare albă, cremoasă, având tendința să se estompeze sub coaja. Crustă absolut comestibilă! Într-adevăr, vă sfătuim cu tărie să scoateți și să vă bucurați de el.
Pe gust: Cu note lactice în partea centrală, cea mai cremoasă și cu o aromă mai decisivă. Amestecul ideal este creat consumând brânza împreună cu coaja împreună. Amestecul perfect de cremos și aromat.
Împerecheri: Trebuie consumat în întregime împreună cu suprafața sa prin tăierea feliilor transversale.Se asorteazafoarte bine cu pepene galben, compot de pere sau dulceata de smochine.
Nu este o idee bună să-l suprasoliciți în bucătărie pentru că este bine mâncat așa cum este.
Totuși, poate fi: tăiat felii pe o pastă cu legume sau amestecat la sfârșitul gătitului într-un risotto, folosit pentru a face tartine punându-l pe felii de pâine rustică și încălzindu-l timp de 5 minute la cuptor
Fiind o brânză proaspătă, o recomandăm în combinație cu un vin proaspăt, nu prea tare și uscat.
Ingrediente: LAPTE crud de capră,mucegai alb, cărbune ve3getal, cheag , sare,grăsimi 40%
Cum se păstrează: PĂSTRAȚI-l în frigider, în partea inferioară, înfășurat în hârtie de bucătărie.Nu vă faceți griji dacă începe să se formeze mucegai pe tăietură sau crustă pe măsură ce trec zilele. Brânza este complet naturală și fără conservanți.Vă reamintesc că produsul este întreg lucrat și ambalat manual este un produs artizanal astfel încât pot exista mici diferențe în greutatea ambalajelor individuale. Temperatura de la 2°C pînă la 4°C şi umiditatea relativă a aerului 80 %.
-
Declaraţia nutrițională pentru 100 g CR* pentru 100 g Valoare energetică 1086kJ/262kcal 4% grăsimi 22 g 2,9% din care acizi grași saturați 16g 6% glucide 1,0 g 0,65% din care zaharuri 0,7 g 1,9% proteine 15 g 28% sare** 2,2 g 0,58%
Reviews
There are no reviews yet.