Cîteva motive pentru a degusta Pecorino

Nu cunoști ce este un Pecorino? Descoperă împreună cu noi 8 motive pentru care merită să încerci un cașcaval de tip Pecorino!

1. Pecorino are o aromă excelentă Laptele de oaie are o aromă și un gust inconfundabil. Are mai mult corp decât laptele de vacă și este dulce și cremos pe palat. Ar putea fi comparat în consistență cu laptele de capră, dar nu are amărăciunea și aroma sa marcată. Această caracteristică se regăsește în brânza Pecorino, care, prin urmare, se poate lăuda cu o aromă mai delicată decât concurenții săi, chiar și în versiunile de lungă durată.

2. Pecorino este ușor de digerat Laptele de oaie conține mai puțină lactoză decât laptele de vacă. Din acest motiv, Pecorino, din care derivă, este deosebit de potrivit pentru consum pentru acele persoane care sunt intolerante la acesta. Trebuie spus că concentrația de lactoză scade odată cu îmbătrânirea Pecorino, prin urmare, în aceste cazuri, ar trebui să fie preferat un Pecorino (18 luni) sau un Pecorino de înaltă calitate (30 luni) pentru a avea un produs cu cantități foarte mici de lapte.

3. Pecorino are o putere nutritivă Pecorino conține o cantitate mult mai mare de proteine ​​decât media altor brânzeturi. Prin urmare, consumul său este recomandat acelor persoane care intenționează să crească masa musculară. Laptele de oaie conține și trigliceride cu lanț mediu, care ajută la reducerea nivelului de colesterol.

4. Pecorino este bogat în calciu Laptele de oaie este o sursă enormă de calciu, mult mai mult decât ceea ce putem găsi în laptele de vacă. Se știe cum calciul ajută la menținerea oaselor puternice și sănătoase și susține buna funcționare a nervilor și mușchilor, precum și un ajutor valoros în coagularea sângelui.

5. Pecorino este bogat în vitamina D Vitamina D este esențială pentru mineralizarea oaselor, de aceea aportul său este necesar pentru creșterea și remodelarea lor. De asemenea, intervine în reglarea metabolismului calciului și fosforului, reglând absorbția intestinală. Nu se găsește ușor în alimente și, din acest motiv, consumul de brânză Pecorino este o alternativă validă la expunerea la soare, cu care organismul o produce în mod normal

6. Pecorino este bogat în vitamina A și vitamina E Laptele de oaie conține multă vitamină A și vitamina E, o caracteristică pe care o găsim în brânza Pecorino.

7. Pecorino este bogat în magneziu Magneziul este definit de comunitatea științifică ca mineralul miracolelor. De fapt, constituie o armă de apărare incredibilă pentru corpul nostru împotriva celor mai frecvente boli. Laptele de oaie este „natural” bogat în magneziu, iar această caracteristică poate fi găsită în formele de pecorino, atât proaspete, cât și îmbătrânite.

8. Pecorino este un produs sănătos și natural Ingredientele brânzei Pecorino sunt doar lapte de oaie, cheag și sare. Pecorin-ul real nu conține niciun tip de aditiv, colorant sau conservant artificial. Gustul care diferențiază diferitele tipuri de brânză pecorino derivă exclusiv din prelucrarea sa. Pasiunea, experimentarea, experiența se combină pentru a-i spori toate caracteristicile.

Deci ce mai aștepți? Cumpărați-vă o formă frumoasă, gustoasă, de neegalat de brânză Pecorino!Pecorino are o putere nutritivă enormă

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart