Descriere: Laptele de capră utilizat pe perioada optimă de muls este între martie și noiembrie, când laptele are echilibrul perfect în macronutrienți esențiali.Pasta sa tinde să se topească în gură și are aroma caracteristică dulce și delicată care devine mai intensă cu o aromă puternică și gustoasă. pe măsură ce se maturizează devine o culoare galben pai, poate avea găuri mici . Datorită tehnicii laptelui crud, menține toate caracteristicile nutriționale.
La gust: ARE o aroma caracteristică dulce și delicată care devine cu maturitate mai intensă mai puternică și gustoasă.
Împerecheri: Caprino este perfect cu o pâine crocantă și un pahar bun de vin alb uscat . Este un ingredient excelent pentru risotto.
Ingrediente: LAPTE crud de capră, cheag , sare,grăsimi 40%
Cum se păstrează: PĂSTRAȚI-l în frigider, în partea inferioară, înfășurat în hârtie de bucătărie.Nu vă faceți griji dacă începe să se formeze mucegai pe tăietură sau crustă pe măsură ce trec zilele. Brânza este complet naturală și fără conservanți.Vă reamintesc că produsul este întreg lucrat și ambalat manual este un produs artizanal astfel încât pot exista mici diferențe în greutatea ambalajelor individuale. Temperatura de la 2°C pînă la 4°C şi umiditatea relativă a aerului 80 %.
-
Declaraţia nutrițională pentru 100 g CR* pentru 100 g Valoare energetică 1086kJ/262kcal 4% grăsimi 22 g 2,9% din care acizi grași saturați 16g 6% glucide 1,0 g 0,65% din care zaharuri 0,7 g 1,9% proteine 15 g 28% sare** 2,2 g 0,58%
Reviews
There are no reviews yet.